Cosanol 08  Visa Helskärm

Cosanol 08

498,00 kr inkl.

Ny produkt

Cosanlol 08 är ett kosttillskott som ger ditt djur de bästa tävlingsförberedelserna.

Mer detaljer

9630

Cosanol 08 är ett registrerat fodertillskott och inget läkemedel. Någon karens krävs därför inte, enligt SJV.

Substansen har även varit för bedömning hos STVit vilka ej satt karens på den samma. Karens = 0 timmar. Cosanol innehåller octacosanol 7005 mcg/g veg. oil ad 100%, vilket gör den till en flytande produkt , lätt att hantera och giva.

Eftersom Skillingarydsalvan AB har ensamrätten till NP Äkta Vetegroddolja som tillverkas i USA och samma tillverkare framställer koncentrat av octacosanol fick vi även tillgång till denna substans.

Cosanol 08 är ett flytande fodertillskott som är lätt att hantera och lätt att ge till häst och hund. Daglig dos för hund är 4 ml och häst 5 ml. Det bör ges regelbundet under 4-6 veckor för att djuret ska kunna visa resultat!

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Cosanol 08

Cosanol 08

Cosanlol 08 är ett kosttillskott som ger ditt djur de bästa tävlingsförberedelserna.

Relaterade Produkter

  • 4S hästsalva är en av Sveriges mest populära hästsalvor och används både av proffs och amatörer. Salvan är en mjukgörande och effektivt rengörande salva. Används som allmän salva men är även en bra karledsalva. Smörj runt ögon och på juver när hästarna går på vall. För behandling av förhårdnader mm. Salvan används som hovsalva av flera proffsstall inom...

    89,00 kr
  • 4S hästsalva är en av Sveriges mest populära hästsalvor och används både av proffs och amatörer. Salvan är en mjukgörande och effektivt rengörande salva. Används som allmän salva men är även en bra karledsalva. Smörj runt ögon och på juver när hästarna går på vall. För behandling av förhårdnader mm. Salvan används som hovsalva av flera proffsstall inom...

    139,00 kr