PRODUKTOMRÅDEN 

Produkterna som tillverkas är anmälda eller registrerade i endera av myndigheterna Läkemedelsverket, Jordbruksverket eller Kemikalieinspektionen. Produkterna tillverkas i GMP-anpassade lokaler med noggrannhet renlighet och kontroll som viktiga kvalitetskrav.

Vi hjälper dig! 

Från Ide till färdig produkt.

HÅRVÅRD & STYLING

Vi erbjuder kontraktsutveckling och tillverkning av hårvård och stylingprodukter. 

HUD & PERSONAL CARE

Vi har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning inom hud och personal care där vi tillsammans med fotvårds- och hudvårdsspecialister tagit fram en rad olika produkter.  

PARFYM & DOFT

Vi är idag Sverige enda som satsar på att tillverka parfym. Har du en dröm eller ide att skapa din egna parfym så har du hittat rätt. 

SPORT & FRITID

Det finns ett stort fokus på hälsa och sport i samhället idag och efterfrågan på produkter som förstärker upplevelsen växer. Vi kan utveckla och tillverka produkter som blir den aktiva människans bästa vän.

DJUR

Vi är idag Sverige mest erfarna tillverkare av just denna kategori med 60 års erfarenhet. Vi har en uppsättning av förpackningsalternativ, flaskor, burkar tub, i olika material – Plast, glas & aluminium.

ÖVRIGT

Endast fantasin sätter gränser när det gäller vad vi kan hjälpa dig och ditt varumärke med. Vi kan fylla allt ifrån flytande produkter till krämprodukter.